Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ma csak az nem jógázott, aki nem akart

Nagy sikerrel nyugtázhatja Budapest a nemzetközi jóganapot. Az Indiai Nagykövetség és több jógastúdió együttes szervezésének köszönhetően több helyszínen is ingyenesen lehetett kipróbálni a különböző jógairányzatokat.

Fotó: Szerkesztő

Fotó: Szerkesztő
Fotó: Szerkesztő
Fotó: Szerkesztő

A Bálnában az Indiai Nagykövetség szervezésében több indiai jógi tartott előadást és tartott jógaórát. Az egész napos programot indiai zenészek muzsikája kísérte.

Fotó: Gyengő Dániel
Fotó: Gyengő Dániel

A Margitszigetre több jógaoktató és jógastúdió vonult ki és tette lehetővé az együttes gyakorlást. A jóganapon lehetőséget kaptak a gyakorlásra mind a gyerekek, mind a felnőttek, kivonultak az akro-, a kundalini- és a zöld jóga hívei is. A Holdudvar mögött a platánfa alatt egész nap meditatív és mantrazenei koncertek kísérték a békés jógázókat. 

Tovább


Hétvégi anzix

Ma este is lehet válogatni, igen ígéretes partykból.

Pillanatokon belül kezdődik a Tumbr-party (Tumblr-parti Fall/Winter 2014) a Black Dog Pub-ban. Tumblizó barátaimnak üzenem, kihagyhatatlan és ha nem lennék beteg Én is ott lennék!

          

A Trafó Kontra klubja egész éjszakás zenei és partykáoszt ígér a ma esti  Deep Fried Fantasy Minifest-en. Ezen az estén a sludge, a freenoise, noise rock vagy a dUNA káoszpopja lendít a mélybe benneteket! Fellépők: Tumo, Gulliver, Essence of Marijuana Music, Mt. Kailash, dUNA, Alley Catss, DJ NEON MIAMI, The #1 Trance Artist.

A Mika Tivadar Mulató sem tétlenkedik, úgy döntöttek, nem várják meg a jövő hetet az éves partyszezon megnyitásával, hanem már ma és holnap is kedvedre táncolhatsz a Tánc az esőben w/ Zenit Incompatible 1-2 programjukra. A zenei stílusok között pop, funk, diszkó, sláger drum'n'bass és a számomra igen kifejező okos house keveredik.

Tánc az esőben w/ Zenit Incompatible

Tánc az esőben vol.2. w/ Negro & Cyborg Templar

 

Szombat-vasárnap jövet-menet napközben Pesten

Gallery Weekend Budapest, szeptember 13–14-én.

http://www.galleryweekendbudapest.com/

Gallery Weekend facebook oldal

A Kortárs Galériák Egyesülete és a Kreatív Platform Kortárs Művészeti Alapítvány 2014. szeptember 13–14-én megrendezi a Gallery Weekend Budapestet (GWB), a hazai kortárs képzőművészet új fesztiválját. Egy hétvége erejéig minden a kortárs képzőművészetről szól majd a fővárosban: tárlatvezetések, megnyitók és túrák a legjobb magángalériákban. A kortárs képzőművészettel ismerkedőknek most érdemes végignézni a budapesti galériák kínálatát, hiszen a kiállítóterek szombat–vasárnap délelőtt 10-tól este 6-ig várják az érdeklődőket, a galériások és munkatársaik pedig szívesen beszélnek a kiállított művészek munkáiról. A színtérrel ismerkedőket önkéntesek által vezetett csoportos túráksegítik. A galériák között cirkáló séták két óránként indulnak négy helyszínről: Várfok Galéria, Higgs Mező, VILTIN Galéria és FAUR Zsófi Galéria. Minden túra két óráig tart és négy galériát érint, ahol minden esetben rövid tárlatvezetést kapnak a csoportok tagjai. A túrák, a kiállítások és a programok mind ingyenesek.

 

Program

  • acb Attachment– Szombathy Bálint: Stemplik
  • acb Galéria – Igor és Ivan Buharov: Mindent beleértve
  • Deák Erika Galéria – Moizer Zsuzsa: Dolgok
  • Faur Zsófi Galéria – Péter Ildikó: Borders
  • Higgs Mező – Komoróczky Tamás: A tejleves* mint erőltetett egzisztencialista
  • Metafora
  • INDA Galéria – Az egész mozgása
  • INDA Galéria (Project Room) – Kicsiny Balázs: Killing Time IV (Elütni az időt IV.)
  • Kisterem – Kaszás Tamás
  • Kisterem II. – Felsorolás III.
  • Knoll Galéria – Birkás Ákos: A fogoly
  • Körmendi Galéria – Gádor Magda
  • MissionArt Galéria – Horváth Gábor: Spacemetal 3.0
  • NextArt Galéria – Horváth Dániel: Homo Passanger
  • Trafó Galéria – Csákány István: Dioráma
  • TRAPÉZ – Ulbert Ádám: Spiritus Bestiae Faber
  • Várfok Galéria – aatoth franyo: Táj fuldokló férfivel... vagy majdnem
  • Várfok Project Room – Czigány Ákos: Genezis
  • VILTIN Galéria – Kovács Attila: Tér-geometriák
  • Vintage Galéria – Gémes Péter

https://mapsengine.google.com/map/u/0/edit?mid=zRKjmt6yqX3g.knynIjlSBGYk

 


15. Nyelvparádé

Ha idegen nyelv tanulását tervezed, ha  különleges, ritka nyelvek iránt érdeklődsz, ha fejleszteni szeretnéd a nyelvtudásodat vagy nyelvvizsgázni szeretnél, de tanácstalan vagy, hogy melyiket válaszd akkor menj el a Millenárisra a Nyelvparádéra.  Itt egyhelyben kaptok információt nyelvtanfolyamokról, nyelvvizsgákról, külföldi nyelvtanulási lehetőségekről, online nyelvtanulási lehetőségekről. A belépés díjtalan.

http://www.nyelvparade.com/

 

ASRAM Jóga és Meditációs Központ Nyílt Nap

Nem tudom, hogy jógázol-e Te Fiatal, de ha csak egy picit is érdekel annyira, hogy meglesnéd vagy kipróbálnád, akkor használd ki a lehetőséget és menj el ASRAM Jóga és Meditációs Központ Pesti helyszín a Nyílt napra ( 9-18.00)

 


Józsefvárosi Sör és Örömzene Fesztivál

Szeptember 12-14-ig koncertekkel és a kézműves sörkultúra találkozásával búcsúzik a nyártól a Palotanegyed Fesztivál. A Fesztivál zárórendezvényén, a Józsefvárosi Sör és Örömzene Fesztiválon, a Múzeumkertben többek között a Mystery Gang és Péterfy Bori, Ferenczi György és a Rackajam, a Téka, a Magonc és a Buborék együttes lépnek színpadra. A kocertek ingyenesek. A Nemzeti Múzeum vasárnap este fényfestéssel lepi meg a fesztiválvendégeket.

LINK: http://jozsefvaros.hu/hir/2052/Jozsefvarosi_Sor_es_Oromzene_Fesztival_/

Tovább


Legfrissebb bejegyzések

Reblog