A hét legtréfásabb hirdetésébe botlottunk hála a 13. kerület brainmastereinek: wifiről szóló vers írására buzdítja az önkormányzat a kerület lakosait. A verseny apropóját az adja, hogy július 29-én hétfőn 10-kor Tóth József polgármester újabb wifi-pontokat ad át a kerületnek. Az önkormányzat a wifi-pontok átadásán örvendezve hirdette meg a versenyt, amire bárki jelentkezhet, akinek van bejelentett lakcíme a 13. kerben.

wifi
kép innen

A versírásnak szigorú szabályai vannak: maximum négy soros (versszakonként), 4 versszakos pályaműveket fogadnak el. A felkínált 25 szóból minimum tíznek szerepelnie kell a versben ezek közül: wifi, XIII. kerület, kapcsolat, 75. éves, vezeték nélküli, világháló, telefon, bármikor, bárhol, kód, kártya, piros, kék, éjjel-nappal, kortalan, korlátlan, keresés, információ, tájékozódás, szórakozás, internet, közösség, ingyenes, like, segítség.

A hétvégén tehát még bőven el lehet készíteni a verseket, melyek a hétfői forróságban csendülnek majd fel az új wifi-pontokon, és hétfőtől augusztus 2-ig lehet szavazni rájuk. A legtöbb szavazatot kapott költő jutalma az, hogy egy hétvégére vendégül látja az önkormányzat Velencei Ifjúsági táborában.