Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fotózz sörbringára emlékeztető mozgóirodát és nyerj!

Nyereményjáték!!! Kooperálunk egy jót a Magyar Kerékpárosklubbal!  Fotózd le a pár napja már a városban cirkáló - és bárki által kibérelhető - BAM-bringairodát és küldd el nekünk a képet!

Mi az a BAM-bringairoda? Ha láttál már sörbringát, akkor tudod, csak itt a közös tekerés közben nem a sör, hanem a koncentrált munkavégzés folyik. A mozgó iroda május végéig bérelhető, kerékpárosbarát munkahely laptoppal/céges teambuilding eszköze, vicces fénymásolóval és kávéautomatával. (Az iroda úgy néz ki, mint ez a kép, még több infó róla és a bérlésről itt)

BAm-bringa

Ilyen a mozgó iroda, mondjuk a fénymásoló csak papírmasé, mivel áram nélkül csak nehezen működne egy bringán (Fotó: Magyar Kerékpárosklub)

És hogy mit lehet nyerni? Nagyon egyszerű: fotózd le, küldd el nekünk a képet május 30-ig, és kisorsoljuk a nyerteseket. Az második díj egy egyórás, az első egy kétórás sörbringabérlés.
Mailcím: bpluszp@gmail.com, a tárgyba írd be, hogy BAM-bringairoda!

bam

Az egész amúgy a Bringázz a munkába! kezdeményezés égisze alatt zajlik, ami egy remek dolog

Tovább


Játssz és nyerj ingyenes nyomozós játékban!

A Víz Világnapján, a Danube Flow – Hív a Duna! rendezvénysorozat keretében nyomozásra invitálja a Mindspace csapata az érdeklődőket, akik egy gyilkossági ügy felgöngyölítése közben Budapest rejtett kincseire is rácsodálkozhatnak. A B+P-blog (vagyis mi) is beszállt a játékba egy közös nyereményjátékkal. Nyerni pofonegyszerűen lehet, miközben nem kell lájkolgatni vagy emailcímmel regisztrálgatni, viszont két szerencsés olvasónk könnyen egy hajón találhatja magát! Később leírjuk, hogy hogyan. 

win

Mi a lényeg? A Duna-parti krimijáték során az érdeklődőket a szervezők egy játékos, városi nyomozásra invitálják, az önjelölt nyomozók egy meghatározott útvonalon, a kb. egy órás, kalandos séta során nemcsak az aljas, mindenre elszánt gyilkost leplezhetik le, de jobban megismerhetik a várost, és olyan szépségeket fedezhetnek fel, amik mellett korábban simán elsétáltak.

Hol és mikor? Március 22-én, szombaton van a találkozó a Batthyány téren, a 86-os busz és a Duna-part közötti szakaszon. A nyomozás a Mindspace állomásánál kezdődik, az érdeklődők 14 és 16 óra között jelentkezhetnek a versenyre. Minden Duna-barát kalandort és tudásra szomjas nyomozójelöltet szeretettel vár a Mindspace csapata.

És akkor hogy is lehet nyerni? A részvétel ingyenes, a helyes megfejtők között értékes és ötletes nyereményeket sorsolnak ki. És a legfontosabb! Mivel - ahogy írtuk - a B+P-blog kooperál egy jót a Minspace csapatával, kedves olvasóink külön nyereményjátékban is részt vesznek. Nem kell mást tenni, mint a helyszínre érkezve jelezni, hogy a felhívást itt, azaz a B+P-blogon láttad, és automatikusan a nyereményjáték részese leszel: mahartos hajóutakat sorsolunk ki, hogy hova, az még meglepetés.

Mi ez a Danube Flow – Hív a Duna! 2014? A Danube Flow egy tavasszal és nyáron megvalósuló, a Dunához kötődő városi programsorozat. A projekt és az általa szervezett események, rendezvények célja, hogy felhívja a figyelmet a várost kettészelő folyóra, bemutassa annak történelmét, felhívja a figyelmet értékeire, szépségeire. Az eseménysorozat harmadik éve valósul meg a Coca Cola Magyarország támogatásával.

Több infó itt! Aki pedig AMÚGY IS lájkolna minket, itt teheti meg!

Tovább


Reblog