Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt van Budapest vadiúj slowtérképe

Az első slowtérkép több hónapos munka eredménye, amelyben olyan helyeket soroltak fel, ahol be lehet kicsit lassulni, azaz kötetlenül kikapcsolódni, olvasni, sétálni, pihenni, piknikezni - egyszóval a város zajától és főképp a megszokástól elszabadulni - áll a térkép ismertetőjében.

A listát bárki bővítheti, fotózzátok le a helyszínt, írjátok mellé, hogy nektek mit jelent és küldjétek el ide: info@slowbudapest.com.

slow helyek budapestKattints a térképre és előjön nagyban!

Itt a térkép flyere, ez meg a slow-sok oldala.

slow helyek budapest

Itt pedig a videó, amit a legfőbb slowemberrel forgattunk pár hónapja:
(Itt követhető a blog a Facebookon, de miután a Facebook pár napja már csak a követők tíz százalékának teszi láthatóvá az egyes posztokat, érdemes néha mechanikusan visszakattintani ide, mintha 2002-t írnánk. Még az is lehet, hogy hamarosan heti hírleveleket küldünk majd.)

Tovább


Lassíts, Budapest!

A nemzetközi slow mozgalmakba szépen belesimulva épp egy éve igyekszik lassítani a budapesti tempón Krajcsó Nelli és a Slow Budapest. Arra kértük az alapítót, mutassa meg öt kedvenc - és lassú - budapesti helyét és mondjon róluk néhány szót. Egyebek mellett kiderül, hogy már a belvároshoz közelében is nyílik pompás kilátás Budapestre, hogy a Dunát bátran meg lehet közelíteni és az is, hogy melyik a hétker egyik aktuálisan legkúlabb kocsmája.

Mindenképpen érdemes kirakni nagyba, őrületes hangulat, szép város!

A videóban látható helyszínek:
A Lánchíd pesti hídfője, a Valyo Csoport padjainál
II. kerület, Masfeld Péter park
Károlyi-kert
Szabadság híd közepe
Fekete kutya gasztropub

(Korábbi, hasonló videónkat itt tudja megnézni, ennek a gombnak a benyomásával pedig követni tudja blogunkat!)

Tovább


Legfrissebb bejegyzések

Reblog