Ne lepődjön meg senki, ha furcsa fémekre tapadó növénykékbe botlik Budapesten. Bátran mozdítsátok el a növényeket az eredeti helyükről. Tegyétek át őket egy olyan helyre, ami kifejezi a függőségeteket, azt hogy  mitől vagytok függők.

Majd töltsétek fel az Instagramra #FN7 taggel. Hogy mi következik ezután, azt majd hamarosan elárulják a 7. Fenntarthatósági Nap szervezői.

A Fesztivál kezdetéig különböző gerilla helyszíneken keresgélhetsz, különböző időpontokban:

  • 09.13. – 09.14. hétvége: Városliget + környéke; Millenáris + környéke
  • 09.20. – 09.21. hétvége (jövő hét): KR55 környéke, Telekom Park környéke, Budafoki út környéke
  • 09.25. – Belváros (Deák, Akvárium, Erzsébet tér, Madách tér, stb)

A 2014. szeptember 27-én rendezik meg a Millenárison a 7. Fenntarthatósági Napot, nagyon sokféle programmal. Tulajdonképpen ez a party egy fiataloknak szóló interaktív, hyperaktív rendezvény, ahol a fenntarthatóságról szóló szakmai beszélgetések és kiállítások lesznek. A Fesztivál arcai között találjuk többek között Ámon Adát (Energiaklub Szakpolitikai Intézet), Novák Pétert (zenész), Rohonyi Gábort (filmrendező) és Szomolányi Katalint (Magyar Telekom)! Az Afterparty-n fellép a Smárton Trió, a Halott pénz, az Anima Sound System és az Irie Maffia DJ SET. Sőt ha a helyszínen 19 h-ig regisztrálsz, akkor ingyen bulizhatsz.

Ha szemfüles vagy akkor még pályázhatsz is „Te mitől függsz” címmel zene,  film és kreatív kategóriákban. Nyerhetsz Sony Xperia Tabletet és más jó dolgokat.

Promovideo: https://www.youtube.com/watch?v=Ka02z_s9Xx0

Honlap: http://www.fenntarthatonap.hu/

Facebook oldal és a kép forrása: https://www.facebook.com/fenntarthatonap