Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Óriási Hello Wood tojások, árvácskák és a belvárosban is itt a tavasz!

Tagadhatatlanul megérkezett a tavasz a belvárosba is. Aki nem hiszi, nézze meg az alábbi képeket.

Deák tér

Tulipánfa az Anker épülete előtt

Mikában a tavasz

A Városháza téren elkezdődött a húsvéti kirakodóvásár. Erre az ünnepre a Hello Wood csapata újabb, valószínűleg nagy népszerűségnek örvendő alkotással jelent meg. Két óriási fatojást állítottak fel a téren. A tojásokat majd diákok díszítik fel környezetbarát anyagokkal.

A Hello wood tojások

A Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak köszönhetően több ezer árvácskát árusítanak ki a hétvégén, a virágokból befolyt összeget pedig kárpátaljai rászorulóknak juttatják el.

Tovább


Bútorozza be a főváros parkjait!

Újabb, a budapesti közterek megújítására hívogató pályázatot írtak ki. A pályázóknak lehetőségük van arra, hogy maguk tervezzék meg a főváros parkjainak és köztereinek padjait, kukáit, parkberendezési tárgyait. A 3,5 millió összdíjazású pályázatra a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében várják az általános és középiskolások, egyetemisták és a profi formatervezők és belsőépítészek ötleteit.

Elsősorban olyan parkberendezési tárgyakat várnak, amelyek egyszerűek, szépek, ötletesek, korszerű technológiával elkészíthetőek és könnyen sokszorosíthatóak.
A precízen és mindenre kiterjedően megfogalmazott pályázat szerint a tervezés során mindent figyelembe kell venni, ami egy közparkban érheti a köztéri tárgyat. A pályázaton várhatóan a legkapósabb tervek a vandálbiztos, újrahasznosított alapanyagú, olcsón fenntartható, környezetbarát, lehetőség szerint egymásra építhető, bővíthető funkciókkal fejleszthető tárgyak lesznek.

A nyertesek közül az iskolások, egyetemisták és profik között is 3-3 díjat sorsolnak ki. A diákok kategóriájában az első díj 240 000 Ft, az egyetemistáknál 600 000 Ft, míg a profi kategóriában, 1,1 millió forintot kap a nyertes. A pénzdíjak mellett a nyertes pályamunka prototípusát kiemelt zöldterületen fogják kiállítani 3 hónapon keresztül, egy kiállítás keretén belül valamikor 2015 nyarán. Pályázni 2015. március 6-ig lehet.  A pályázatról bővebb információ itt található.

Tovább


Reblog