A Víz Világnapján, a Danube Flow – Hív a Duna! rendezvénysorozat keretében nyomozásra invitálja a Mindspace csapata az érdeklődőket, akik egy gyilkossági ügy felgöngyölítése közben Budapest rejtett kincseire is rácsodálkozhatnak. A B+P-blog (vagyis mi) is beszállt a játékba egy közös nyereményjátékkal. Nyerni pofonegyszerűen lehet, miközben nem kell lájkolgatni vagy emailcímmel regisztrálgatni, viszont két szerencsés olvasónk könnyen egy hajón találhatja magát! Később leírjuk, hogy hogyan. 

win

Mi a lényeg? A Duna-parti krimijáték során az érdeklődőket a szervezők egy játékos, városi nyomozásra invitálják, az önjelölt nyomozók egy meghatározott útvonalon, a kb. egy órás, kalandos séta során nemcsak az aljas, mindenre elszánt gyilkost leplezhetik le, de jobban megismerhetik a várost, és olyan szépségeket fedezhetnek fel, amik mellett korábban simán elsétáltak.

Hol és mikor? Március 22-én, szombaton van a találkozó a Batthyány téren, a 86-os busz és a Duna-part közötti szakaszon. A nyomozás a Mindspace állomásánál kezdődik, az érdeklődők 14 és 16 óra között jelentkezhetnek a versenyre. Minden Duna-barát kalandort és tudásra szomjas nyomozójelöltet szeretettel vár a Mindspace csapata.

És akkor hogy is lehet nyerni? A részvétel ingyenes, a helyes megfejtők között értékes és ötletes nyereményeket sorsolnak ki. És a legfontosabb! Mivel - ahogy írtuk - a B+P-blog kooperál egy jót a Minspace csapatával, kedves olvasóink külön nyereményjátékban is részt vesznek. Nem kell mást tenni, mint a helyszínre érkezve jelezni, hogy a felhívást itt, azaz a B+P-blogon láttad, és automatikusan a nyereményjáték részese leszel: mahartos hajóutakat sorsolunk ki, hogy hova, az még meglepetés.

Mi ez a Danube Flow – Hív a Duna! 2014? A Danube Flow egy tavasszal és nyáron megvalósuló, a Dunához kötődő városi programsorozat. A projekt és az általa szervezett események, rendezvények célja, hogy felhívja a figyelmet a várost kettészelő folyóra, bemutassa annak történelmét, felhívja a figyelmet értékeire, szépségeire. Az eseménysorozat harmadik éve valósul meg a Coca Cola Magyarország támogatásával.

Több infó itt! Aki pedig AMÚGY IS lájkolna minket, itt teheti meg!