Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gerillasörfőzők, önmutogató designerek, javítgató önjelöltek, fenntarthatóság! Hétvégi programajánló

Péntek este Bábok éjszakája lesz a Holnemvolt Parkban. Egy éjszakára hamisítatlan mesevilág költözik a régi vidám park területére. Lesz biciklin érkező miniatűr cirkusz, Babszem Jankó és a három kismalac, apró és óriásbábok.

Ezen az estén az A38 hajón az Anima Sound System visszanyúl népszerű dub-reggae albumához, a Shalomhoz. A lemez huszadik születésnapja alkalmából az eredeti felállás többi tagjával együtt adják elő a lemez anyagát.

Gólyában pénteken a Vasárnapi gyerekek, szombaton a Balaton zenél.

A kulturgerillák, a gerillajóga és a gerillamarketing után megérkeztek a gerillasörfőzők. Péntektől szombatig lesz lehetőségünk megtudni, kik azok a gerillasörfőzők, honnan jöttek, mit akarnak? Ki az Rothbeer, Csupor, Horizont, Golem és Möszjö...?!

Nyit a Néprajzi Múzeumban a World Press Photo kiállítás. A világ legjobb sajtó- és dokumentarista fotóit október 25-ig nézhetjük meg.

Elindul a Design hét 2015. A rendezvényhez kapcsolódóan számos kiállítás nyílik, például Haiku és csomók címmel Gera Noémi, Király Fanni ékszertervezők és Somogyvári Kata fotóművész közös kiállítása a MOM parkban. Lesz Home Sweet Home kiállítás, amely a következő kérdéseket feszegeti: hogyan válik egy fogalom tárggyá, hogyan szivárog be az otthonunkba a világ, hogyan válik mikrokörnyezetünk a társadalom tükrévé, és hogyan inspirálják a tervezőket a történelem nagy változásai? Az idei designhét díszvendége Spanyolország. Nyitott stúdiókat látogathatunk, betekinthetünk a BATTILA szemüveg manufaktúrába vagy a hajótervezésre és gyártásmenedzsmentre szakosodott EMBER Design stúdióba. Lesznek beszélgetések és még több, sok jó dolog.

A világon már igen népszerű és szimpatikus kezdeményezés, a Café Fusi két héten keresztül segít megjavítani elromlott kütyüinket a műszereinktől a ruháinkig. A bütykölésen túl filmvetítésekkel és egyéb kultúrprogramokkal gazdagítják a közös tevékenykedést.

Szombaton, szeptember 26-án Őszi Pagony feszt Bartos Erika új könyvével, az Eszterlánc mesezenekarral. Lehetőség lesz összeismerkedni Danny bá’-val, a világ legszórakoztatóbb tanár bácsijával és másokkal.

Az idén a Ráday utca is beáll az önmagukat reklámozó utcák sorába, és szombat-vasárnap a Ráday Feszt-tel vár bennünket. Az idén első ízben megrendezi a gitár ünnepét. A Nemzetközi Gitár Egyetemmel azt szeretnék elérni, hogy ez a nap minden évben a gitár ünnepe legyen. A hétvégén a gasztronómiai és kreatív élmények mellett a fesztivál fellépői között lesznek többek között: a Snétberger Zenei Tehetség Központ tanulói és Pusztai Antal, Choose Cheese, Harmath Soma és Tóth Péter.

Az Óbudai Bornapokon az óbudai főtéren boros pavilonjai mellett fellép Harcsa Veronika zenekarával, a Bin Jippel, a Hot Jazz Band és a Budapest Bár is.

Az Ajtósi Dürer soron a Dürer rendezvényházban Art Expo Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár lesz. Az idén második alkalommal megszervezett rendezvényen olyan művészek is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, akiknek eddig erre kevés lehetőségük volt.

Caption

A Millenárisra beköltözik a Fenntarthatósági Nap, immáron nyolcadik alkalommal. Ez egy fesztiválkonferencia, ahol szakmai beszélgetéseket tartanak a fenntarthatóságról közszereplőkkel, művészekkel, ismert emberekkel. Kiállításokat, koncerteket rendeznek afterpartyval, ahol fellép a Dublic és szombaton este a Rotfront!

Fotó? Berta Zsófia

Szombat délután a Magyar Angelman Szindróma Alapítvány játékos pikniket szervez a sajátos nevelési igényű gyereket nevelő családok számára a Városligetben.

Este a Patyolatban a Metanoia Artopédia mutatja be Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára – tizennyolcadik variáció című előadását. „Az előadás a holokauszt esztétikai reprezentációjának szokatlanabb módját választja azáltal, hogy az áldozatok perspektívája helyett az elkövetőkre koncentrál, pontosabban az elkövetők nyelvhasználatát és gondolkodásmódját állítja a fókuszba, azt a Victor Klemperer, az irodalomtudós drezdai túlélő és szemtanú által LTI-nek (Lingua Tertii Imperii – a Harmadik Birodalom Nyelve) nevezett nyelvi propagandát, amely képes volt tömegméretekben mételyezni a hétköznapi emberek tudatát is, és gyilkosokká vagy a gyilkosok kollaboránsaivá tenni őket.”

Vasárnap jönnek a szelíd motorosok a Hősök terére! Csak óvatosan közlekedjenek! A Gesztenyéskertben Halász Judit új lemezének bemutatója lesz, miközben ez a nap, szeptember 27-e a Kávé napja, korlátlan kávéivási lehetőségekkel.

Tovább


Budapesti betűtípusok épületekre hangolva

A MOME Tervezőgrafika Tanszék első éves mesterszakos hallgatói budapesti épületek ihlette betűtípusokat készítettek. A diákoknak az volt a feladatuk, hogy Budapestype címen tervezzenek egy kiadványt és betűtípust egy várostörténeti különlegességeket bemutató projekthez. A hallgatók többnyire várostörténeti jelentőségű vagy Budapest építészetében meghatározó épületekből merítették az ihletet.

Elek Gita KÖKI betűtípusa még az 1978-1980-ban épített 3-as metró Kőbánya-Kispest végállomásának régi épületéhez köthető.

Elek Gita KÖKI betűtype

A KÖKI a maga idejében építészeti szempontból úttörő létesítménynek számított, élénk színezésével, formabontó anyagaival (például a homlokzati műanyag panelekkel) a magyar posztmodern építészet egyik meghatározó emléke volt.

A KÖKI régi épülete
A KÖKI régi épülete  Fotó: d1618

Az épület nagy részét 2008-ban elbontották, helyére pedig Dél-Pest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja került. A KÖKI-panelek újrahasznosítására a D1618 műhely dobott be pár hasznos ötletet. Ilyen volt az Antal Balázs tervezte mobil pavilon, amely bizonyos mértékig a KÖKI régi épületének állított volna emléket, vagy a 2012-es velencei biennáléra tervezett, KÖKI-panelekből álló, Velencében jól hasznosítható vízibicikli-ötlete is.

Elek Gita KÖKI betűtype

Elek Gita a tervezés során nemcsak az épület formáját, színvilágát, hanem az intermodiális csomópont más fontos alkotóelemeit, a vasúti sínhálózat és a vonatok világát is felhasználta a vidám, végeredményben játékos, letisztult betűtípusának kialakításához.

Elek Gita KÖKI betűtype

Elek Gita KÖKI betűtype

Földi Viktor a Parisiana betűtípusával Lajta Béla egykori mulatójára, a felső tízezernek szánt táncos szórakozóhely, a Parisiana épületére reflektált.

Földi Viktor parisiana betűtípus

Az Újszínház épülete a mai magyar szecessziós építészet egyik legkiemelkedőbb alkotása, de egyes motívumok, mint a vörösrézből domborított, aranyozott pártázat szárnyas angyalai vagy az alumíniummal borított ajtók szerint az art deco korai előfutárai közé is besorolható.

Parisiana mulató

Az épületet később átépítették, homlokzatát lebontották, majd 1987-90-ben Kőnig Tamás és Wagner Péter irányítása alatt teljesen rekonstruálták az épületet. A mai épület megmaradt legrégebbi része a neoklasszicista dekorációjú, 1921-ben készült színházterem, a rekonstrukciónak köszönhetően pedig a helyreállított homlokzattal fogad az épület.

Földi Viktor parisiana betűtípus
Földi Viktor parisiana betűtípus

Földi Viktor - azonosulva a Lajta-féle dekoratív formavilággal és a késő szecessziós, art deco hangulattal - geometrikus, cizellált betűtípust tervezett.

Láng Kristóf Sipeki betűtípus
Láng Kristóf Sipeki betűtípus

Láng Kristóf betűje a Lechner Ödön tervezte Sipeki Balás-villára, a mai Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének házára hangolódott.

Sipeki Balás-villa

A Hermina úton, a Városliget szomszédságában álló villát Lechner 1905-1906-ban tervezte a zalai főispán, Sipeki Balás Béla számára. A Lechner-épületek közül ezt tartják a legszebb szecessziós alkotásának, itt jelennek meg először a felületet kitöltő, a vakolatba mélyítő díszítő elemek.

Láng Kristóf sipeki betűtípus

Láng Kristóf a betűk tervezésénél a homlokzat jellegzetes motívumainak grafikailag jól ábrázolható elemeit vette át, negatív formájú betűtípusként megjelenítve.

Illés Hajnalka pántlika betűtípus
Illés Hajnalka pántlika betűtípus

Illés Hajnalka a hatvanas évek építészeti világából a sokakszámára kedvelt városligeti Pántlika bisztró épületét választotta.  A mai bisztró a Budapesti Nemzetközi Vásár számára épült. Évtizedeken keresztül ez az épület volt a BNV egyetlen, az eredeti helyszínen és formájában fennmaradt emléke. Hajnalka betűtípusaiban az épület betoníveinek vonalait lehet felfedezni.

Illés Hajnalka pántlika betűtípus

Képek forrása: d1618 ; Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége ; MOME Alternatíve szakmai fórum
 

Tovább


Bútorozza be a főváros parkjait!

Újabb, a budapesti közterek megújítására hívogató pályázatot írtak ki. A pályázóknak lehetőségük van arra, hogy maguk tervezzék meg a főváros parkjainak és köztereinek padjait, kukáit, parkberendezési tárgyait. A 3,5 millió összdíjazású pályázatra a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében várják az általános és középiskolások, egyetemisták és a profi formatervezők és belsőépítészek ötleteit.

Elsősorban olyan parkberendezési tárgyakat várnak, amelyek egyszerűek, szépek, ötletesek, korszerű technológiával elkészíthetőek és könnyen sokszorosíthatóak.
A precízen és mindenre kiterjedően megfogalmazott pályázat szerint a tervezés során mindent figyelembe kell venni, ami egy közparkban érheti a köztéri tárgyat. A pályázaton várhatóan a legkapósabb tervek a vandálbiztos, újrahasznosított alapanyagú, olcsón fenntartható, környezetbarát, lehetőség szerint egymásra építhető, bővíthető funkciókkal fejleszthető tárgyak lesznek.

A nyertesek közül az iskolások, egyetemisták és profik között is 3-3 díjat sorsolnak ki. A diákok kategóriájában az első díj 240 000 Ft, az egyetemistáknál 600 000 Ft, míg a profi kategóriában, 1,1 millió forintot kap a nyertes. A pénzdíjak mellett a nyertes pályamunka prototípusát kiemelt zöldterületen fogják kiállítani 3 hónapon keresztül, egy kiállítás keretén belül valamikor 2015 nyarán. Pályázni 2015. március 6-ig lehet.  A pályázatról bővebb információ itt található.

Tovább


Hol, mi készül a belvárosban? – Elkészült a belváros iparosműhely térképe

Budapest az ipar ágazati és a belváros városszerkezeti változásai következtében jórészt elveszítette régi, nyüzsgő kisiparos műhelyeit. Az ingatlanbérletek drágultak, egyes vállalkozások tevékenysége nem illeszkedett a belső kerületekhez – mindez sok esetben a műhely megszűnésével vagy külső kerületekbe való költözésével járt. De szerencsére maradtak és születtek is kisvállalkozások, műhelyek, labok a belvárosban. Elég csak végigmenni a Wesselényi utcán, ahol szépen megfér egymás közelségében a kárpitos, az ötvös, és a cipőkészítő műhelye.

A Design Terminál és a BME hallgatóinak közös felmérése is azt a feltételezést cáfolja, szerencsére, hogy az iparos műhelyek teljesen eltűntek a belvárosból. A felmérés eredményeképpen a Nagykörút által határolt területen több mint 200 ma is működő, akár több mint százéves családi vállalkozásra, évtizedek óta működő mesterműhelyre, valamint fiatal alkotócsoportok bemutatótermeire találtak.

A műhelyek egy része utcafronti helyiségben, belső udvarokban, pincékben működik. Olyan mesterségekre lelhetünk még a belvárosban, mint a kalapgyártó, cipőkészítő- és javító, ruha-, paplan-, kefe-, hangszer-, csillár- és kesztyűkészítő.

Az alábbi képen a Klauzál téri Mihályi és társa kárpitos műhelye, akik épp nem találhatók meg a térképen. 

‪‎A Hol, mi készül a belvárosban? Ötletgazdái szerint a budapesti belvárosi kreatív iparos műhelyek egy térképen való megjelenítése egyrészt megkönnyítheti a tervezők és a műhelyek egymásra találását, együttműködését, másrészt jól értelmezhető útmutatást ad a lakosság számára is, hogy milyen szolgáltatásokkal élhetnek a saját környezetükben.

A kutatás nem ért véget az adatok térképre vitelével. A Design Terminál további célja az is, hogy alkotói workshopokat és nyitott műhelyeket szervezzen ebben a témakörben, valamint, hogy segítsen megtalálni a közvetítő csatornát a fiatal szakemberek és az utánpótlás híján bezárásra ítélendő műhelyek között

Bővebben a programról és a térképről a program oldalán lehet olvasni. 

Tovább


Versfröccsben a torreádor Hófehérke - hétvégi mix

A hétvégi programajánlónkban elég lenne csak a designhétről írni, és már azzal kimerítenénk mindenki hétvégi kapacitását. A Magyar Formatervezési Tanács angol nyelvű térképpel rukkolt elő a design világnapján. A térkép és mobilalkalmazás Budapest designértékei között navigál. Közel 150, tematikus csoportokba rendezett budapesti designboltról, galériáról és múzeumról nyújt alapinformációkat.

Az Erzsébet téren mindenkit várnak az Art Market kiállítói. Idén Berlinre és az Art Photo Budapestre fókuszáló piacon 500 művész mutatkozik be. Október 9. és 12. között magyar és angol nyelvű tárlatvezetés kapcsolódik a programhoz.

A Wamp vasárnap a Millenárison a Wamp exluzívval várja az érdeklődőket. A bemutatón a Wamp történetének legtehetségesebb tervezői mutatkoznak be vadonatúj kollekcióikkal. Olyan alkotóké a főszerep, akik a korábbi években elnyerték a rangos Hónap Designere díjat, illetve résztvevői voltak a kizárólag pályázati úton elnyerhető Wamp+ megjelenéseknek.

A Café Budapest rendezvényei közül én leginkább az irodalmi kínálatban fürdőznék.Versek szódával sorozatban Kiss Judit Ágnes versel, zenél és játszik.  Az Irodalmi vándorcirkuszban ma este Keresztury Tibor és Víg Mihály együtt „boldogítja” a hallgató közönséget a Kisüzemben, míg holnap Dr. Máriás és Grecsó Krisztán a Kék Lóban.

Fotóutca október 12-ig várja a fényképezés iránt érdeklődőket a Nagymező utcában, a Capa Központban és a Mai Manó Házban ingyenes programjaival. Láthatjuk Wim Wenders és Juliano Ribeiro Salgado The Salt of the Earth című filmjének bemutatóját.

Lesz fényfestés, égi vetítés, filmvetítések, a 120 éves Mai Manó Ház kiállításai, archaikus technikák, kétóránként cserélődő kiállítások, performanszok, koncertek és tárlatvezetések, utcai jelmezes fényképezkedések, családi nap, múzeumpedagógiai programok, Vírus Est, művészeti vásár, képnéző show, kortárs fotósok és fotók minden mennyiségben.

A filmesek sem maradnak filmek nélkül. Az Urániában már hömpölyög a spanyol filmhét. Széles kínálatból lehet válogatni, többek között a torreádor Hófehérke (Hófehérke) drámai hangulatú, érzelmeit elnyomó, majd önmagára ébredő fiatal lány (Ne félj!) és a portugál-spanyol határ mentén játszódó, a nihilizmus, a fantasztikum és miszticizmus határait feszegető (Arraianos) filmek közül.

Bulizni egész hétvégén lehet a Kőleves kertben, ahol kerti nyárbúcsúztató bulit tartanak három napon át, és ahol Mezősímán simán zenél. A Mika Tivadar beöltözve vár a gengszterpartin. A terézvárosi búcsún a kétnapos programkínálat mellett, szombaton este a Magashegyi Underground ad  ingyenes koncertet.

Tovább


2 in 1: Tűzcsapból ivókút

A Budapesten debütáló vízfakasztó projekt négy építészhallgató - Hüttl Sarolta, Soltész Judit, Zétényi Zsófi és Zoletnik Zsófia - nevéhez fűződik.

A Design Terminál ügynökség Smart City Lab című városfejlesztési célú pályázatára beadott nyertes projekttel lehetőségük van arra, hogy a főváros különböző pontjain található tűzcsapokat a mindennapokban is használható ivókutakká alakítsák úgy, hogy eközben a tűzcsapok eredeti, tűzbiztonsági funkciója sem fog megsérülni.

Az elképzelésük a józan gondolkodáson alapul. Budapesten az elmúlt években radikálisan csökkent az ivókutak száma. Ezzel párhuzamosan a többszörösére nőtt a palackozott ásványvizek fogyasztása, többszörösen terhelve a környezetet. A nyári hőségriadók idején a közterületi ivóvíz hiánya miatt a Fővárosi Vízművek zacskós ivóvízzel próbálja enyhíteni a lakosságot a kánikula átvészelésében, miközben a város forgalmas csomópontjaiban jó minőségű ivóvízzel ellátott tűzcsapok találhatók. A négy lány azt találta ki, hogy egy új, ivóvíznyerés céljára kialakított gépészeti szerelvényt a csapokra szerelve ivókutakká alakítják a tűzcsapokat úgy, hogy szükség esetén a tűzoltóság továbbra is tudja használni őket.

Szeptember végétől novemberig a városban 11 tűzcsapot alakítanak át ivókúttá is. Azt, hogy a későbbiekben a projektet milyen mértékben hasznosítja a Fővárosi Vízművek, az majd az első tűzcsapok fogadtatásától függ.

A beüzemelt kutak elérhetőségei:

  1. VIII. Rákóczi tér 1. (egyelőre nem üzemel)
  2. VIII.  Blaha Lujza tér 1.
  3. VII. Kazinczy utca 29-31.
  4. VII. Dob utca 34.
  5. IX. Ráday utca 2.
  6. V. kecskeméti utca 5.
  7. V. Károlyi utca 16.
  8. V.Károly körút 28-30. (Gerlóczy utca sarok)
  9. V. Erzsébet tér 5.
  10. V. Sas utca 10.
  11. VI. Dalszínház utca 10.  

Volt szerencsénk fotózás közben találkozni Zoletnik Zsófiával, aki épp a kiskörúti kutat tesztelte. Elmondta, hogy a 11 kútból eddig 10-et üzemeltek be. 

Az Erzsébet téri kutat egyelőre még se ő sem én nem találtuk meg. De amit megtaláltam, azok jól működnek. És finom a víz!!

Tovább


Kulturális keveredés a nyíló combok erdein túl

Budapest ezen a hétvégén is kulturális özönvizet zúdít ránk. Pazar kínálattal nyitnak az őszi fesztiválok. Már október harmincadikán elkezdődött a Múzeumok őszi fesztiválja, ma nyit a Cafe Budapest és Design hét. Lesz Japán filmhét a Toldiban. A Nyitva! Kiadó Üzletek Fesztiválján újabb helyek nyílnak meg. A zenei kínálat hétvégi csemegéje az UH Fest. Szemelgettünk, hogy szemelgethessetek.

A Cafe Budapest kínálatából a Recirquel Újcirkusz Társulat: Párizs éjjel című előadása a harmincas évek dekadens és fülledt erotikájú világát tárja elénk, felidézi a századelő párizsi lokáljainak vággyal teli és szerethető miliőjét, és az elveszett illúziókat állítja színpadra. Az előadás mellett koncertek, kortárs performance-ok és a belvárosi romkocsmákból induló Irodalmi vándorcirkusz fináléja is várja a látogatókat.

Előadás kezdete: 2014. 10. 03. 20 óra

Az előadásról bővebben itt olvashattok.

„A nyíló combok erdein túl” című irodalmi pódium műsor nem hagyományos módon tálalja számunkra az irodalmat. A műsorban újra életre kel az egykor nagy sikerű kabaré, a Legénytoll. Győrei Zsolt bemutatja nekünk a maga által teremtett középkori magyar költő, Velemi Névtelen pimasz, pajzán, sokszor panaszos verseit. A műsor vendégei lesznek Kiss Judit Ágnes, Lackfi János és Szálinger Balázs.


Program címe: Válogatás a Velemi Névtelen verseiből
Helyszín: Városháza Park
Időpont: 2014. október 5. 19.30
Bővebben a Cafe Budapest honlapján.

Ha moziba szeretnétek beülni, akkor én a Japán Alapítvány őszi válogatását ajánlanám a Japán filmhét keretében a Toldi moziban. A mai Japán arcait bemutató filmek két fő témája a katasztrófákkal való szembenézés és azok feldolgozása, az őket követő újrakezdés, valamint a fiatalság, mint a mai japán társadalom tükre és jövője. A filmeket eredeti nyelven, angol felirattal, igény szerint magyar hangbemondással vetítik.

A Virágok az égben – a nagaokai tűzijáték című filmben Nagaoka város és a tűzijáték történetét ismerhetjük meg az újságíró Rieko szemein át, aki édesanyja révén maga is a Nagaszaki bombázás „túlélője.” A lány volt szerelmét, Kenicsit látogatja meg Nagaokában, akivel fiatalabb korában különös körülmények között szakított. A látogatás Rieko számára a múlt megismerésébe és a kollektív emlékezésbe vezető katartikus szellemi utazássá válik.

A könnyedebb, Jonoszuke története című film egy Tokióba költözött 18 éves fiú pezsgő egyetemi életét mutatja be szerelemmel, szambával, barátokkal vegyítve.

A filmhétről bővebben a Japán Alapítvány és a Toldi mozi oldalán és a Facebook-eseményoldalakon olvashattok.

Szombaton újra köszönthetjük a Placcc-ot. A Nyitva! Fesztiválon három hétre a Teleki tér 7. szám alatt, a Rádió C egykori telephelyén megnyitja kapuit a Placcc Point, a Placcc pop-up találkozóhelye és showroompontja, ahol egyfelől a művészet hagyományos helyszínein kívül tevékenykedő, helyszínspecifikus és köztéri művészeti alkotók mutatják be városi projektjeiket. A szombati nyitónapon lesz workshop az E-cherry Adománybolt támogatásával és fiatal képzőművészek vezetésével, ahol ki-ki elkészítheti saját VIII. kerületi szuvenírtárgyát. Lesz Placcc Talk a Gólya, Frisco, Kesztyűgyár, Közösségi Szociális Szövetkezet és Valyo közreműködésével. És lesz elmaradhatatlan Placcc Point nyitómulatság kiállításmegnyitóval és zenével.

A programról bővebben a Placcc Point eseményoldalán olvashattok.

Elindult a Designhét. A Goldberger Textilipari Gyűjtemény Pop-up kiállítás fiatal designerekkel című bemutatkozási lehetőség biztosításával támogatja a kreatív ipar fiatal tehetségeit, kezdő tervezőit, márkáit. Ezúttal négy fiatal tervező mutatkozik be a kiállításon: Panni Véssey, Twofold Concept, Alma Abonyi és az Oh my deer!. A márkák karácsony előtti friss kollekcióival (ékszerek, táskák, ruhák) találkozhatnak a látogatók, valamint meg is vásárolhatják őket. A megnyitó ma 17 órakor van, de a kiállítás megtekinthető 2014. 10. 03-tól 2014. 10. 12-ig.

A kiállításról bővebben az eseményfalon olvashattok.

Ha buli, akkor szombaton a Trafiq  jóvoltából, az 1 éjszaka Párizsban című show keretében egy éjszakára a féktelen kacérság és a tomboló vágyak utcájává alakul át a Hercegprímás utca.

Ha pedig zenére vágytok, akkor ne hagyjátok ki az UH FEST kínálta zenei csemegéket sem. Ma este Dungeon Acid, Lorenzo Senni, Wilhelm Bras, The Stanley Maneuver (DJ set), Galactic Jackson & Gördön (DJ set) őrületes keveréseit a Toldi klubban.

Az programról bővebben a Facebook-eseményfalon, az UH FEST többi programjáról pedig a fesztivál weboldalán olvashattok.

Tovább


Reblog