Január 17-ig látható KoPé, alias Kovács Péter Alternatív Budapest kiállítása a Palomában. Kovács Péter fotómanipulációin keresztül úgy rendeződnek át jól ismert budapesti terek és helyszínek, hogy leginkább valami futurisztikus, sci-fi Budapesten kezdjük magunkat érezni.

Az alkotó ufókat, zombikat, őslényeket vagy akár a Beatles együttest helyezi el a budapesti térben. Képein láthatunk a Szabadság hídról elfutó T. rexet, épp felrobbanó Hősök terét vagy mesebeli égig érő paszulyt a Vígszínház tetején. Még több képet egy korábbi posztunkban lehet nézegetni.

A Bori 37 című kiállítás Mester Bori alkotásaiból szemezget. Ebben a válogatásban számos Budapestről készített kép is látható lesz, a váci kedvenc és a Vivaldi-illusztrációk mellett.

Mester Bori különleges hangulatú képein megjelenik a belsőépítész épített terek iránti vonzalma is. A kiállítás január 10-től a Bormalac Bisztróban nézhető meg.

Nem kiállításra, hanem közös szabadkézi rajzolásra hív a FUGA és a Budapest Sketchers Group, Harka Ágnes képzőművész vezetésével lehet városi szkeccseket rajzolni.

A Budapest Sketchers Group tagjai városi tereket, a városi élet pillanatait rögzítik a füzetlapjaikra.