És tényleg. Olyan Valentin-napi programokat találtam, amiről el sem tudtam volna képzelni, hogy ehhez a naphoz kössek egy-egy eseményt.

Íme, a legmeghatóbbak, Valentin-napi Országos Kisállat- és Növényvásár a Petőfi Csarnokban, a Valentin-napi magbörze - 2015 a zuglói Civil Házban, ahol minden magokról és – gondolom - Valentinról fog szólni, például lehet majd egzotikus magokat válogatni. Ha egyik program sem jött be, akkor lehetőség van szombat délutáni Valentin-napi akro (páros) jógával próbálkozni épp azzal, akit szeretünk. Valentin-napi csokoládénapot is tarthatunk a Csokoládémúzeumban, vagy kifejezetten páros élményekre specializálódó bűvészmutatványokba is bekapcsolódhatunk a Bűvész színházban.

Persze az estére ott marad a számos Valentin-napi parti. Ezek közül szemelgettem. 

It’s a Match - Be my valentine címmel, harmadik alkalommal rendeznek Tinder-partit a Fogasházban. Tehát akinek még nincs matche, itt nagy valószínűséggel rátalálhat. A zenét Dr. Tinder és matche, Tinder Tündér szolgáltatja. Az Ötkert Make love, not Valentine! partija úgy harangozza be magát, mintha azt sugallná, hogy ez az este a választás éjszakája lesz. Az óránként visszatérő dal felcsendülésekor szabad a csók a szimpatikusabb szomszéddal.  A Kiosk nem marad le a trendtől, az 50 Shades of Love @KIOSK című tematikus partiját rögtön A szürke ötven árnyalata című könyvhöz és az ahhoz kapcsolódó film bemutatójához köti. Lesz többek között extrém táncshow és Pirner Alma Fetish Show. A Darshan udvar áttolja a bált vasárnapra. Valentin-napi Kelet-Nyugatshow-ján, hastáncosokkal, folkmuzsikával, keleti pop-folkkal ismerkedhetünk meg.

 

És akinek mindez nem elég, az nyugodtan olvassa el az elmúlt hétvégi farsangi ajánlónkat, ahol az e hétvégi karneválokról is lehet olvasni, mint például Szépművészeti búcsúparti és a PIM Valentin-napi mulaCcsága.