Gábor október elsején motoros balestet szenvedett a Nagy Lajos király útja és a Bácskai utca sarkán. Szabályosan haladt motorjával, amikor a kereszteződésben egy autós nem adta meg neki az elsőbbséget és oldalról elcsapta. Azóta kórházban fekszik, és az orvosok szerint még két-három hónapig ott is kell maradnia. Telefonon beszéltünk, elmondta, hogy ezekben a napokban annak szurkol, hogy ne kelljen elveszítenie a lábát.

Íme a részletek a 37 éves férfi felhívásából, melyet a Facebookon publikált: „Most értem arra a pontra, amit mér rég meg kellet volna tennem. (…) Ha jól emlékszem rengetegen, de legalább négy ember segített életben maradni közvetlenül, önzetlenül. Egy törött kezű fiatalember egy bolt elől irányította azt a két ifjú titánt, akik elkötötték a combomat. Egy idősebb hölgy, szóval tartott, "kényelembe helyezett", nadrágszíját adta a fiúknak. Szeretnék nekik köszönetet mondani, ha meglennének. Keressük meg őket. Köszönöm!”

Mint mondta, a balesetre egyáltalán nem emlékszik, csak az utána következő percekre. „Alighanem sokkot kaptam, mert nem fájt a lábam - amit fogtam, mivel leszakadt. A törött kezű fiú a játékbolt előtt állt, kék gipsztartó volt a gipszén, ő szólt a két fiúnak, hogy kössék el a lábamat, mert elvérzek. A két srác huszon-harmincéves lehetett, de nem nagyon mertem megnézni őket, mert tudtam, hogy nagy baj van, csak annyit kértem tőlük, hogy szorítsák a lábamat, amennyire tudják. A néniről olyan emlékem van, hogy próbált megnyugtatni, kérdeztem, milyen a lábam, mondta, hogy csúnya, de megcsinálják. A fejem alá rakta a sisakot és a kesztyűt” – ennyivel egészítette ki Gábor a felhívásban írtakat.

Annyit mondott még, hogy szeretne köszönetet mondani ezeknek az embereknek, amit máshogy nem valószínű, hogy ki tud fejezni, mint egy meleg kézfogással.

Aki magára ismer a leírás alapján, kérjük ide írjon: koszonet2013@gmail.com

Kb. ez a kereszteződés volt a baleset helyszíne:

(Ide kattintson, ha a jövőben nem szeretne lemaradni posztjainkról!)