Az év utolsó harmincadikáján általában mindig nagyobb buli szokott kerekedni, mint a hivatalosan óévbúcsúztatónak kikiáltott napon. Így általában a szórakozóhelyek, kocsmák, pubok és a többi rendszerint kínálnak nagy harmincadikai óévbúcsúztató felvezető partikat.

program szilveszter óév búcsúztató újév

Így buli lesz az összes olyan helyen, amelyek a turisták és a mulatozók nagy kedvencei, a 400-ban Zságer-Varga Ákos DJ-szettjével, a Gozsdu Manó klubban a Nomád zenekar koncertjével, majd swingpartival szállnak versenybe a Mikában hasonlót keverő Lapidemmel. Az A38-on, aki tegnap jegyhiány miatt kimaradt a Bin-Jip & Jónás Vera-koncertről, az ma Szabó Balázs bandájával vigasztalódhat, majd a Ninjabreakz & Signal Events előszilveszteri buliján folytathatja. 

program szilveszter óév búcsúztató újév

Az Akváriumban a hamarosan új albummal érkező Junior Boys zenekar DJ-produkciójával búcsúzik a Selected Sounds,  a nagyteremben Klaudia Gawlas, Mark Broom és a Technokunst és a Casino Bangkok lemezkeverői szórakoztatják a közönséget. 

A SYMA-ban adja óévbúcsúztató koncertjét a Csík zenekar, amelyen a sokak által kedvelt , virtuóz Fitos Dezső Tánctársulat is fellép, és az előadók közt hallhatjuk még Presser Gábort és a Karácsony Jánost is.

program szilveszter óév búcsúztató újév

Van, akinek nem szól másról a harmincadikai este, mint a Litera estről, ahova már ilyenkor nem is biztos, hogy egyszerű bejutni. Az idén is a Trafós parti lesz, ahol a messziről jött ember témájában olvas fel Dragomán György, Dr. Máriás, Dunajcsik Tamás, Kun Árpád, Tompa Andrea és Szerbhorváth György. A zenei műsorért a Said Tichiti & Crossprit lesz a felelős. 

program szilveszter óév búcsúztató újév

Szilveszterkor nehéz választani, de lehet válogatni. Van, aki a Lovira megy van, aki otthon marad valami jó meleg családi ölben. Rengeteg parti lesz, a bulinegyedben garantáltan senki nem fog aludni.

program szilveszter óév búcsúztató újév

A Téli kertemben a Cselescsávók szórakoztatnak, az Aurórában nem feledkeznek meg az év ibizai eseményéről, ezért itt Aurora|Heart|Ibiza óévbúcsúztatóval zárják az évet. A Mikába beköltözik a Tilos Rádió Szilveszteri Házibulija

program szilveszter óév búcsúztató újév

Budán a Jurányi szuterén és a Szatyor bár veszi fel a szilveszteri kesztyűt, és rendeznek nagyszabású partikat. 

program szilveszter óév búcsúztató újév

Ahova érdemes lesz enni menni, az lesz például a Rudas étterem és bár, ahol különleges vacsora, élőzene és show-elemek gazdagítják az estét, ellensúlyozásként újévi szilveszteri vacsorát kínál Krausz séf a Zonában.

Elsején forradalmi, boldog másnapos, lejövős matinéra invitál a Castróba Bem Tábornok szerencsehozó DJ-szettje.