Hétvégén lehet vonulni, utcabálba menni, futni. A Pride fél 4-kor kezdődik. A gyülekező a Nagymező utca és Andrássy út kereszteződésénél lesz, és csak az Oktogon irányából lehet csatlakozni.

A Pride után a francia nemzeti ünnep alkalmából a Francia Intézet épülete előtt utcabál lesz. Lesz környezettudatos ruhakollekció-bemutató, a magyar A.K.T. zenekar francia, olasz és magyar sanzonokat játszik. A francia vendégek, a Swingo Musette Duna-parti kabaréval szórakoztatja a közönséget. A kabaré után  DJ Infragandhi elektropopot játszik.

Caption

Szombaton este utcabál helyett futni is lehet a Night Run maratoni futóversenyen. Indulás a budai siklótól, onnan fel a várba, a Szabadság hídnál forduló, és a rakpartról lehet majd befutni a célba, a Várkert Bazárba.

Szombaton kezdődik a Millenárison a nagy KockaParádé Kiállítás a LEGO-rajongókra fókuszálva. Az építőmesterek egyedi remekművei óriási terepasztalokra kerülnek. A kiállítást vetítések, játékok és meglepetések tarkítják. 

Jövő héten zár Nagy Kriszta x-T „Úgy szeretnék beszélni veled, mint férfi a férfivel” című kiállítása. Akit érdekel, hogy néz ki egy Habony Árpád-tetkószerűség Kriszta fenekén, az itt megtudhatja.

Szombaton a Parkban 10 éves a Kiscsillag, hétfőn este meg újra itt a Manu Chao.