Mint minden évben, az idén is számos parti várja a hallowen kedvelőit. Legkorábban a Mika Tivadar mulatóban lehetséges felölteni vérfagyasztó jelmezeinket. A hátborzongató esten DJ Delgado és Disc Bobby biztosítják a zenét.

Szombat este az Eugénia formáció beöltözős koncertet tart a Hunnia bisztróban.

Ugyanezen az estén a Gdansk könyvesbolt és büfében is köntösökbe lehet bújtatni a félelmeinket és hagyni elmenni őket a fenébe. Ez az este egy igazi gdanski belépő lesz a túlvilágba!

 A Peaches and Cream klubban az egész hétvégén beöltözve lehet járkálni. Minden este más-más DJ várja a bulizókat. Majdnem a szomszédban, a 4 Play Lounge a budapesti éjszaka legszexibb vámpírjait, zombilányait és boszorkányait várja. A legszebb kosztümöt viselők igazi asztaltáncban részesülnek. A Mericano bárban szombat este 8 órától különleges italokkal csábítják a beöltözött ünneplőket.

Természetesen a gyerekek sem maradnak ki az idei tökosztásból. A Csodák Palotájában október 31-ig mindenféle gyerekprogram várja az egyébként szünidejüket töltő iskolásokat. Szombaton tökös ügyességi játékok, bátorságpróba és "Csokit vagy csalunk" kvízjáték lesz a kiállítótérben, 15.00 órától pedig egy extra nagy halloweenkísérlet bemutató várható tökrobbantással és cukormozsár-ágyúzással.

A Pagonyban lesz bábelőadás Janóval és Jankával, énektanulás, zene, tánc, cukorkakeresés, sütikészítés Faragó Nórival, lámpás- és kishajókészítés a Kisladikkal, filmvetítés Pimmel és Pommal, a két édes kiscicával és egy igazi családi film este együtt, pattogatott kukoricával Titiről és a kis piros daruskocsijáról.

A Füvészkertben is egész napos ünneplés várható. Lesz kézművesfoglalkozás, denevérkeresés, előadás mérgező növényekről zseblámpás szakvezetéssel egybekötve, és persze nem  maradhat el a tökfaragó verseny sem.

A Holnemvolt park halloweenpartival zárja évi programsorozatát. 2015 utolsó rendezvénye különleges meglepetést és szórakozást ígér: a nyugati kultúrkörhöz tartozó halloween mellett a hagyományos japán fesztiválok mintájára idén a látogatók megismerkedhetnek a japán szellem- és démonvilág alakjaival is. A változatos és ötletes programkínálatban szerepel legalább tízféle autentikus távol-keleti program, például eredeti japán gasztropagoda is várja a vendégeket. A "Rémsétányon" családi tökfaragó műhely, tűzzsonglőrök, szellemkereső játék és tomboló zombik szórakoztatják a bulizni vágyókat!

A Hősök terén a Töklámpás fesztiválon mindenki megmutathatja szépen faragott töklámpását, és pár konzerv adományozásával támogathatják a rászoruló gyerekeket is!